Formular comanda

InfoCons implementează Proiectul pilot în parteneriat cu P.B.S., în Jurnal regăsindu-se inclusiv informații cu privire la reguli de protecție în caz de calamitate, cât și informații despre structura de rezistență, ascensor, acoperiș, balcon, izolație termică, tâmplărie exterioară, tâmplărie interioară, instalație electrică, instalație ventilație/climatizare, instalație termică, instalație gaze naturale, instalație sanitară, finisaje, atenționări cu privire la reguli de protecție în caz de inundație, exploatarea buteliilor GPL, exploatarea coșurilor de fum, a mijloacelor de încălzire și a instalațiilor de gaze naturale, instalaților termice, toate aceste prevederi fiind în conformitate cu legislația privind calitatea în construcții.

Jurnalul evenimente imobil” parte integrantă a Cărții tehnice a construcției și reprezintă  un mijloc modern, european de siguranța și securitate a construcțiilor și imobilelor în conformitate cu normativele naționale și europene. Acest Jurnal este  securizat cu marcajul de securitate și siguranta – holograma PRO-Q, în cadrul Programului Național Anticontrafaceri.

Puteti comanda jurnalul folosindu-va de formularul de mai jos sau apelandu-ne la 0732 008 969. De asemenea, acesta poate fi achiziționat și în rețeaua de magazine Inmedio.

  Nume si prenume*

  Email*

  Telefon*

  Adresă

  Denumire organizație

  Cod fiscal

  Număr exemplare*

  Informații despre imobilul sau imobilele pentru care doriți regiștrii.

   

  P.B.S. este operator de date cu caracter personal înregistrat cu numărul 34265 / 25.02.2015.